onsdag den 16. januar 2019

Frysehuset - status

Denne blog styres af Gustav

7 kommentarer:

Gustav sagde ...

Hej Alle
Vi er så småt startet op på Frysehuset og arbejder igen i morgen 19.feb.kl0930 kom og vær med og måske har du kaffe og en kage med .
Vel mødt

Gustav Andersen sagde ...


Tak for god indsats i dag og tak til Lene for hjemmebagt kage og kaffe leveret lige på byggepladsen.
Der fortsættes på Torsdag 21.februar kl. 0930 så hvis ikke du var med i dag så har du chancen allerede igen på torsdag.og hvem ved måske der er en betænksom sjæl klar med kaffe og kage.
Vi ses

Gustav sagde ...


K Gustav Andersen
1 t.
I dag på Frysehuset var det dejligt at også unge fra byen deltog aktivt i arbejdet og lige da vi trængte Aller mest kom Linda med smurte snitter og lidt til at skylle støvet væk fra halsen. Tak for god indsats til alle. 🇩🇰
Vi starter igen mandag den 25.kl.0930 så hvis du har lyst til at være med i det muntre selskab så kom, måske der er kage til kaffen. Vi ses.

Anonym sagde ...

Du skal sætte kryds i kalenderen den 7.juni kl. 14 for da kommer Borgmester Peter Sørensen og foretager den officielle indvielse af FRYSEHUSET.
Der er stadig nogle ting der skal på plads og der bliver bestilt skilte og bænke og flere andre ting og vi håber at kunne få det hele på plads.
Nu kommer HJERTESTARTEREN også op og vi glædes over at kunne få hurtig hjælp i en kritisk situation.
Der byggemodnes og gøres klar på Kirstinelunden så det er en fornøjelse.
Husk nu datoen den 7.juni og vi glæder os til at ses.
Der kommer mere om programmet samt andre informationer senere.

Gustav Andersen sagde ...

Kom Maj du søde milde.......
Hvor står FRYSEHUSET flot med nye vinduer og dør der er sponseret af Trio Vinduer. Stor tak for det.
Der er ligeledes blevet opsat solcelle anlæg og det er monteret med itv 1 lysslange som giver et fantastisk lys. Det er ikke helt færdiggjort for Rasmus pønser på at sætte loft op.
Der er bestilt bænke og borde så det også bliver muligt at sidde ned og beundre det flotte resultat der er blevet fremtryllet af nogle ildsjæle.
Der mangler stadig lidt detaljer inden vi byder velkommen til indvielsesfest, Fredag den 7. juni kl.14, hvor vi glæder os til at se så mange som muligt.
I mellemtiden beder vi alle om at være med til at passe på huset både nu og fremadrettet.
Vi har grundet tidligere børnehærværk som vi tror ikke gentager sig idet forældrene har fået en grundig snak med de implicerede.
Da andre måske kunne tro der ansvarsløst kan laves hærværk er der nu placeret oplysningsinfo om at området kan være overvåget.
Overvågningen dækker også dyrehegnet på den tilstødende mark, dette hegn har ejeren nemlig rykket tættere på FRYSEHUSET.
Husk det er også dit Frysehus og vi arbejder på at få indrettet et bogskab i huset. Der vil ligeledes komme opslagstavler mv.
Vi ses👍

Gustav Andersen sagde ...

Solen skinner og igen er der sket noget på Frysehuset. Huset har fået sit navneskilt op at hænge og takket være den ihærdighed Rasmus har lagt i arbejdet med skiltet er det blevet særdeles flot. Tak for indsatsen Rasmus.
Vi er dog ikke helt i mål endnu for der kommer også bænke og borde og kan du give en hånd med så kontakt lige Christian.
Læge også lige mærke til at udhængsskabet er flot på plads samt ikke mindst cykelstativer på vestsiden af huset.

Gustav Andersen sagde ...

Nu er vi ved at være klar til indvielse af FRYSEHUSET og vi glæder os meget til også at se DIG ved arrangementet hvor der både er noget at se på og allerede noget at læse i for der er allerede en del bøger i bogskabene til fri afbenyttelse. Der vil også være kage og kaffe samt grill stegte pølser og lidt at skylle efter med. 🇩🇰
Mød talstærkt op og husk det er vores fælles FRYSEHUS
Vel mødt til nogle festlige timer.